Det är hedervärt med människor som gratis delar med sig av sina mönster för eget bruk. Det ligger ganska mycket arbete och tankemöda bakom det som blir ett färdigt mönster. Här fanns det ett mönster att skriva ut, en skriven instruktion samt en instruktionsfilm.

Problemet med det här är att när man håller på och pillar på ett mönster mycket så blir vissa saker självklara, saker som inte alls är självklara för den som sak sy efter mönstret för första gången. Mitt fram mot vikt kant står det jättefint på mönstret. Så långt är det ok men sen står det inte vad som är uppåt och vad som är neråt. Jag antar att det ger sig men jag kan liksom inte lista ut det. Dum som jag var tog jag en tygbit med ledd som ha ett ganska distinkt mönster med där jag inte vill att få mönstret mitt fram uppochner. Å andra sidan är det skäkert bara jag som kommer att se att det är uppochner.