[bild]

Bästa finporslinet som mall

En dator håller bara ett viss antal år. Jag har nyligen bytt till en ny dator och därmed är gamla filer och bokmärken borta. Det är sällan jag saknar dessa som jag tror när jag spara dem alldeles vansinnigt viktiga filer.

Det mesta som behöver komma ihåg är utskrivet på papper och ligger på något bra ställe hemma eller finns här på sidan. Förhoppningsvis har skrivit så jag begriper vad jag gjort och skrivit klart hela beskrivningen. Förhoppningsvis har jag också tillgång till nät när jag behöver mina minnesanteckningar.

Nu har jag mitt i datorbytet och under tiden nya datorn körde det gamla operativsystemet börjat sy något från en film på nätet. Jag har klipp ut och markerat på två tygbitar. Nu ska jag sy insnitt och sen sy ihop bitarna med varandra. Sen vet jag inte alls vad jag ska göra och jag hittar inte tillbaka till sidan igen.