Vi ska få gäster i morron så jag försöker trycka in alla våra kläder där de ska vara så gästerna ska kunna få plats att hänga sina ytterkläder nånstans. Oftast hänger vi ett eller ett par plagg på tork på galge på dörren till datorhallen/cykleförådet. Nästa steg när de kommer nya kläder att torka är att de flyttar och hänger i hatthyllan istället. Nu ska alltså hatthyllan letas fram och diverse kläder in på sin plats och fingalgarna hängs ut till gästerna.

Fingalgalgarna är försvunna och alla våra kläder får inte plats i garderoben, trots att vi köpt en till sen vi flyttade hit. Vi köper inte så mycket kläder men ett och annat plagg blir det trots allt då och då. Vi är däremot vansinnigt dåliga på att göra oss av med både kläder och grejer. Det var det där med att min collegetröja var gammal nog att köra moped och Rasmus vintercykel hade åldern inne för att kunna ta körkort för tung motorcykel.

Mitt upp i allt hittar jag en konstig blogg som jag börjar läsa som handlar om att rensa i röran. Det heter nu inte rensa i röran längre utan något annat tredigt men det är samma x som förra gången. Sen måste jag ju naturligtvis blogga om eländet själv.