[bild]

Hättan som den satt när vi kom hem igen

[bild]

Hättan sitter kvar som sagt, frisyren är det värre med

[bild]

Får fundera vidare på hur det ska se ut

[bild]

Kjol knäppt i ytterläge

Vi tog oss iväg på arrangemanget! Vi kom iväg lite sen och lite lagom uppklädda och de som fixat det blev jätteglada. Med tanke på att det var hotande svarta regnmoln på himlen och måndagskväll så måste jag säga att det blev ganska lyckat i alla fall.

Jag kan konstatera att hättan sitter kvar. Jag var och pillade på den hela tiden för den verkade lossna men det var nog mer frisyren som lossnade. Jag får försöka med en annan frisyr nästa gång. Jag tror att jag hade en hårsnodd i början av flätan förra gången. Dessutom hade jag mer tid att fixa frisyren då. Nu var vi ganska sen för man envisades med att börja klockan 17 en vanlig vardag.

Varje arrangemang kräver ju dessutom att jag idiotsyr något innan. Den här gånger var det knappar i kjolen. Jag plockade fram fem knappar för att sy fast och märkte ut ordentligt var de skulle vara. när jag sytt i de första två så var två av de återstående knapparna borta. Jag har nu en kjol med två knappar för långt i och två knappar för långt ut. Det blev en del häng i kjolen med knapparna i ytterläge och ett kilo nödvändigheter i kjolen men jag kan andas i alla fall.