[bild]

Bildbeviset

Vi var på stickcafé idag maken och jag. Maken tänkte sig väl mer vara hangaround än aktiv deltagare i stickcaféet men när tanterna tyckte att han också skulle handarbeta erbjöd jag honom att fortsätta på det jag höll på med. Eftersom det jag höll på med var rätstickning så behövdes det inte så mycket instruktioner mer än Är det så här man gör? och sen var han igång och jag kunde ta upp nästa stickning ur väskan och fortsätta på. En väl förberedd stickcafédeltagare har ju alltid en extra stickning med så för att kunna låna ut precis som en välförsett LAN-deltagare har en extra dator till utlån.

Jag vet inte vad tanterna hade förväntat sig men jag hade förberett Rasmus på att det kanske förväntades att han också stickade. Vad jag däremot inte hade förväntat mig var att det skulle gå så galant och att vi kunde hålla samma stickfasthet. Jag vet inte var jag slutade och Rasmus började.