Hur är det möjligt att samtidigt tycka att det är för trångt i garderoben och jag har inget att sätta på mig.

Jag bestämmer mig efter sju sorger och åtta bedrövelser att trots allt följa med på den påsklunch vi är bjudna på. Nu återstår bara klädvalet. Eller rättare sagt överkroppsklädvalet. Underkroppen kläs i blåa eller vita jeans. Så här års är det blå jeans som gäller. Jag försökte köpa ett par snygga svarta byxor men det gick inte. Jag och byxorna passade liksom inte ihop. Jag har ett par svarta byxor som jag går i men de har den egenheten att de spontant tömmer ut fickinnehåll när jag sitter ner. Det blir så himla dyrt att tappa plånbok och mobiltelefoner så jag föredrar att var snyggklädd i blåjeans.

Vi ska hem till några vi inte varit hemma hos förut så jag vet inte hur varmt eller kallt de har inne. Frusna Katarina som har så dålig termostatreglering. Funderar först på nya fina sommarblusen men med långärmat under men då syns det så mycket när jag blir för varm och tar av mig undertröjan.
Bättre med något mer diskret överst och kanske en extra kofta eller sjal. De kan ju också ha jättevarmt hemma för de har småbarn. Gardera med långkalsonger i alla fall.