[bild]

Noter på notstället.

Vandrar mellan tygbitar, strykbrädan, symaskinen som står i köket och sängen i sovrummet. Tillslut hamnar jag med datorn i sängen och funderar på om jag stängt av strykjärnet. Det hade varit mycket obekvämare att hamna på strykbrädan med strykjärnet och funderat på om jag stängt av datorn. Dessutom har strykjärn så dåliga internetuppkoppling och är så svåra att blogga ifrån än så länge.

Jag gör en tur in i dator-och-musikrummet också med några tygbitar trots att det är tygbitsförud där inne. Min kompis ger mig dumma idéer och jag måste ju prova. Hur låter tygbiten på flöjten? Klart att jag måste prova. Noter har man på notställ när de ska spelas. Alltså draperar jag tygbitarna över notstället. Det vita tyget lät riktigt bra. Det svarta med ränder på lät tråkigt. Hur man ska tolka det andra svarta tyget vet jag inte riktigt.

Jag har fortfarande ett notställ istället för skrivbordsstol framför mitt skrivbord. Jag har dock siktat stolen i rummet på andra sidan köket. Jag ska fånga in den och byta tyget på dynan och lägga i lite mer stoppning. Den andra stolen i det rummet behövde tydligen också lite omsorg i tyget. Kanske nya matchande klädslar? De matchar varandra litegrann just nu. Det kan vara piffigt att plocka fram två extrastolar ur olika rum som när de ställs tillsammans passar ihop.