[bild]

Solo är det enda ord som står på denna tröja

[bild]

Folk i baren

[bild]

Iklädd Homo constructus-tröjan hemma i köket.

Tvättmaskinen går på högvarv.

Vi har gjort ett röj i vardagsrummet och jag har hittat några kläder jag ska försöka rädda. Bland dessa är min homo constructus-tröja. Samtidigt håller jag på att tvätta fina och representativa kläder inför en semester som jag mot bättre vetande gått med på. Någonstans sker en viss sammanbladning och jag lovar min nu nästan åter igen vita homo construcus-tröja en hotellfrukost.

Lillsonen, han utan fleecetröja ni vet, frågade i måndags om det verkligen var så bra att jag följde med på den där semestern. Med tanke på mitt dåliga humör och hur min mun slant lite ovarsamt. Nej, sa jag, det är verkligen inte någon bra idé. Det har jag talat om för mitt ressällskap men de vägrar inse det.

Min plan var att de skulle resa med en mycket elegant men dämpad Katarina, nu är planen ändrad. En liten fet tant i t-shirtar med tryck som ressällskap är mycket roligare. För mig i alla fall. Flygdagströja blir Han Solo, favorit i repris från London. “Det här är min pilot, var kan jag hitta honom och hans flygfarkost?” Som ut på krogen-tröja blir Amesty international bra. People behind bars are not always serving drinks. Watchmen med Rorschach citatet på ryggen är bra sådär allmänt på stan eller på museum, kanske i nån kyrka? Homo constructus som sagt.