Lång startstäcka men när det äntligen blir av så blir det av i alla fall.

Jag har haft en av mina småväskor hängande och slängade på kryckan men det blir inte riktigt bra. Den är lite för bred så liten den är. Skulle behöva något mer avlångt liksom. Jag gick ner en decimeter i bredd till 20 cm. Hur lång den blev vet jag inte. Den fick bli tygbiten lång helt enkel. Lite stuvbitar av tyget räckte till handtag både uppe och nere. Den har knytband längst ner för att förankra den i kryckan. Jag funderar på om jag vill ha karborreband där eller inte. Just nu funktionstestar jag.

Sist jag var inne i tygbitsrummet och gjorde något var på min födelsedag. Då hämtade jag bara symaskiner. Jag har nog inte sytt något sen mitten av mars. Jag har som sagt funderat på det här med kryckväska sen dess ungefär men inte kommit mig för. Alla min småväskor verka dessutom ha tagit slut. Jag skulle behöva ett gäng till. För att inte tala om påsar till hörlurar och laddsladdar. Varje gång jag packar ner datorn svär jag över att jag inte sytt någon laddsladdspåse ännu.

Vid röjjet igår hittade jag flera olika projekt som är halvfärdiga. Saker min kompis har beställt eller som jag tycker att hon behöver. Hon använder verkligen sina små kassar så det är så tacksamt att sy till henne.