Frågan infinner sig mitt i badrumsstädningen. Var det här verkligen en bra idé? Idé och inbjudan gick ut på onsdag. Torsdag infann sig jätteförkylningen eller vad det nu kallas med ledvärk och huvudvärk och bombad i skallen och hosta men inte snuva. Utlösande faktor kan ha varit användandet av vårjacka i onsdags.

Jag jobbar sen jag vaknade till liv efter min dvalaperiod på ett gemensamt hem. Då i första hand att det ska vara Rasmus, mitt och lite Martins hem. Alla andra bör ha sina saker nånanstans med några få undantag. Din jacka? Nej. Min jacka? Nej. Martins jacka? Nej. Användbar? Nej. Släng den!

Kommer och tänka på den roliga historien om paret som hade svärmor boende hos sig. När ska din mamma åka hem? Min mamma, jag trodde det var din mamma. Rasmus respektive, min svärmor var det inte svårt att skilja på. Min mamma sa alltid: Rasmus, han verkar så snäll. Rasmus mamma säger: Nu SKA ni…. Min mamma hade fel. Rasmus inte bara verkar snäll, han är snäll. Det är jag som verkar snäll men inte är det.

Under tiden vi städar bygger vi presentbord i Martins säng. Saker människorna som kommer på kalaset kan ta med sig hem när det går. Eventuella presenter till mig skickar direkt till Läkare utan gränser.