[bild]

En hårt arbetande make

Enligt media har vi nu kommit in i de tunga tröga ox-veckorna. Jag vill utbrista i ett HURRA äntligen vardag igen. Välkommen alla vanliga veckor fram till påsk utan besvärliga klämdagar och halvdagar då inget fungerar. Extra besvärligt blir det att komma ihåg dessa speciella dagar när matvaruaffären håller sig till sina fina öppettider 9-21 alla dagar. De har säkert haft stängt någon dagen efter men då har vi sovit.

Då borde väl allt vara frid och fröjd när tygbitsaffärena har öppet som vanligt. Nja, det var det här med sova och dygnsrytm också. Det gäller att vara vaken när tygbitsaffärena har öppet. Just nu har jag en fin och stabil dygnsrytm men inte inte i fas med det som är dag och natt i samhället. Jag somnar så sött vid 7 och sover till 16. Att vakna vid 16 och hinna borsta upp sig tillräckligt för att hinna besöka affärer som stänger 18 är svårt. Vissa favoritaffärer har öppet till 19 men ligger då i gengäld ganska långt bort tex Farsta, Skärholmen och Sundbyberg. Det kanske inte är så långt till Skärholmen egentligen. Jag har inte varit där sen vi flyttade hit. Det känns som en onödigt resa när jag mellanlandar i Liljeholmens köpcentrum på vägen. Jag längtar inte tillbaka till Skärholmen. Speciellt inte nu när vi har en ny stor stökig lägenhet att breda ut oss i.

Det är verkligen VI och VÅR lägenhet. Herr och fru Kaj. Nu ska vi bara rensa upp i flyttkartonger och andra mystiska lådor för att göra lägenheten mer bebolig. Bebolig är den redan men mer så att det går att bjuda hem folk för annat än kurragömma bland flyttlådor. Det tar en stund för saker att hitta sin rätta plats. Vi har kompleterat lägenheten med den spis vi ville ha samt tvättmaskin och torktumlare. En mycket bra investering.