[bild]

En liten hacker

Idag blir det inga bilder på den nya väskan på bloggen. Datorn och SD-kort verka ha slutat samarbeta. Jag tror att det kan beror på två saker. Jag uppdaterade datorn till att ha svenska som användarspråk. Mest för att jag ville ha en almanacka som börjar på måndagar istället för söndagar. Resten fick följa med. När jag bytte språk skapades det nya foldrar, bilder, dokomument, hämtningar osv. De gamla ligger kvar pictures, downloads osv. Nerladdning av bilder från kameran hamnade naturligtis i bilder. De fanns ju inte i datorn för de låg under pictures. Trångt om utrymme och liten dator. Jag raderade de dubblerade fotona från den nya filen. Fel, då lägger kameraprogrammet till dem igen. Ok, nytt försök radera ur den gamla filen. Fortfarande trångt på hårddisken och programmet vägrar ladda upp en enda bild till.

Jag ger upp och går och syr en väska till