Eftersom jag inte förvärvsarbetar har oftast inga dagliga tider att passa. Varannan vecka ska jag få upp sonen till skolan men det brukar Rasmus sköta eftersom de åker samma tid med samma buss. Ibland blir jag upphöjd till dagishämtare. oftast är tiden att hämta satt till nån gång mellan 15 och 17.

Idag var en dagishämtardag. Plötsligt var det viktigt klockan i köket gick rätt. Den ena klockan i köket är den på microvågsugnen. Den står på 0 eller 88.88 sen förra veckan då vi hade Hannes hemma hos oss för att pilla i kontakten. Den andra klockan är en fin batterdriven sak som inte varit påverkad av stömavbrott men som i alla fall kommit i olag på grund av dett sommar-vintertids hattande. Hur var det nu med fram och tillbaka? och hade Rasmus ställt om den också. Min dator som varit avstängd under natten påstod att det var söndag i januari. mobiltelefonen höll med köksklockan men omställd eller inte? Osv.

Snälla kan vi intesluta med detta tisomställande?