[bild]

Röd tygbit

[bild]

Gissa vem som ska sy grytlappar till sig själv.

[bild]

Om ni tror att ni skymtar en symaskin bakom den första så tror ni rätt.

[bild]

Strykjärn

Fortfarande för trött för att ge mig ut på utfärder. Dessutom stod termometern på 265 K. Bättre att stanna hemma och leka med symaskinen.

Idag var jag inte lika ivrig utan gav mig tid att tänka innan jag gav mig på att sy nästa väska. Nåla fast mönstret på tyget. Rita av båda sylinjer och klipplinjer. Det tar en evig tid men är väl värt besväret för resutatet blir så mycket bättre. Om man kommer ihåg att vända tyget rätt vill säga. Jag skulle fodra en ficka och fick foder utochin. Jag försökte låta bli att fixa till det. Vem tittar på baksidan inne i en ficka? Sömmarna satt på rätt sida i alla fall men inte kan jag lämna det så. Bara att spräta upp och göra om.

Eftersom mönstret jag syr efter inte är mitt kan jag inte lägga upp bilder på det fortöpande arbetet. Däremot jag kan lägg upp lite bilder på tygerna och på min fina symaskin,