Även en sjukskriven eller förtidspensionerad själ behöver semester ibland. Slarva lite med mat och sömn.

Rasmus har jobbat den här veckan medan jag återhämtat mig efter bröllopet.

Nu har jag satt igång med nästa syprojekt. Ett bebistäcke med nallar på. Förhoppningvis blir detta nalletäcke färdigt. Det blir också det första större projekt som verkligen innehåller lappar ur min lapplåda. Jag vrideroch vänder på det mörkgröna tyget för att få det att räcka till 7×7 rutor. Det ljusgröna tyget var det mer kvar av, däremot kom jag inte ihåg vad jag sytt av det. Det brukar gå att lista ut med hjälp av formen på det som är bortklippt. Jag har inte så stor reportoar på det jag gör än, grytlappar kuddar, dockkläder samt småbarnsförkläden. Min första gissning var sovsäck till Barbie mend et var fel. Rätt svar är klövar till sonens rödrutiga ko. Jag undrar vart den tog vägen, nej föresten den gör sig nog bäst som försvunnen.

Rasmus gav mig en fin kamera i morgongåva så förhoppningsvis ska jag kunna ladda upp bilder här själv i fortsättningen.