Idag har jag porrsurfat på symaskiner på nätet. Drömmen är en overlockmaskin. Tyvärr finns inte ens plats för en vanlig symaskin ännu. Min maskin är som sagt på semester i Rågsved. Det kan vara trevligt att se insidan på nya skåp. Det blir inte så mycket sytt med en ettochhalvtåring som ska hjälpa till med allt när han är vaken och extemt lättväckt när han sover.

Just nu förundras över alla sängkläder som dyker upp här hemma. Jag plockar och pysslar och mitt i allt ligger en filt eller en kudde. Varför stickar jag egentligen filt när vi verkar ha för många redan? Jo för att de flesta filtar är lite för små. Den gröna räcker nästan på längden som överkast åt Martin. Jag hittade en hel hög gamla under- och överlakan som också är förkorta eller för smala för alla utom lilla B. När lilla Bs mamma sa att han behövde det mest till sin ny säng kom jag på mig med att sakna just ett specifikt täckte…