Igår var Mange hos oss och satte upp en hylla till. Jag fyllde den med mina strykjärn som jag inte använder. Mitt användbara strykjärn är hos Mange.

Nu börjar äntligen tyghobbyrummet ta form av hobbyrum. Hittills har det meds varit skräpföråd. Med mycket möda, en av skruvad dörr samt att Rasmus trollade med knäna genom att vända bordet ett åttåndels varv gick mitt lite högre bord in i rummet. Jag har redan provat att vika tvätt på det, fungerar utmärkt. Mange satt som sagt upp en hylla, till denna hylla hör åtta små lådor att lägga praktiska saker i. Dessa små lådor är försvunna. Jag vet att jag sett dem i vardagsrummet i en kartong, fortfarande fyllda med (någon annans) praktiska ting.

Vardagsrummet är ganska mycket kartong- och möbelförvaring just nu. Två gungstolar och en fåtölj som inte ska stå där. Jag som tänkte ha fest den 6 mars. Det vore bra om vi kunde få bort kartongerna och in den andra soffan och soffbordet tills dess.

En kommentar till ett tidigare inlägg frågade om hur det är att bo i Östberga. Egentligen tycker jag inte att det går att svara på den frågan innan jag bott här ett år och genomlevt alla årstider och högtider.

Vi bor ganska mitt i Östberga med en lite skogsdunge som granne på ena sidan och en parkering på den andra. Något busliv har vi inte märkt av. Det är klart att det hänger ungdomar runt de båda centrum som finns. Det enda som märks är att det blir lite högljutt just där. Kanske mer påtagligt vid Stamgatan där det inte finns någon ungdomsgård att vara inne på. Jag är glad att vi inte köpte lägenheten på Stamgatan 1 som vi tittade på även om den hade en del fördelar jämfört med den här. Men det beror helt och hållet på hur känslig man är för ljud och hur mycket väsen man för själv. Just nu håller grannen under på att renovera sin lägenhet. De började i slutet av januari och ska hålla på till slutet av februari. Det borras ihärdigt varje dag. Så det var lite skönt att borra tillbaka igår.