Tyghobbyrummet börjar mer och mer ta form. Nyss bar vi in det som alltid hetat sybordet men mig veterligen aldrig använts som sådant. Nu efter femio eller sextio år ska det äntligen bli använt till vad det en gång var avsett för. Detta sybord har sen i december av någon underlig anledning stått i sovrummet tillsammans med en soffa som ska bo på balkongen. När dessa saker nu är på sin rätta plats kan vi kanske få in läsfåtöljen på sin rätta plats i sovrummet. Här var det femtonspel men först är det kafferast.

En viss panik har börjat smyga sig på. Enligt det gamla tricket för att få ändan ur vagnen och börja städa har jag har bjudit till fest i denna dammiga röra den 6 mars. Minst en allergiker har tackat ja. Alla som missat min inbjudan inbjudes härmed till 4711, Stamgatan 55 i Älvsjö lördag den 6 mars 14.50 prosit.