Trots att klockan paserat tolv ligger jag kvar i sängen Det blev en lång dag igår med hårda golv och inga stolar.

Det sista jag gjorde i Östberga/Stureby igår var att åka runt runt. 144 till Gullmarsplan för att sen ta tunnelbanan till Svedmyra för att gå på BEA. Normalt går det en Russinbuss direkt men den slutar att gå vid halv sexton. Mange och Rasmus förklarade att russinen går och lägger sig 17.

Vi sov hemma på Lindhagensgatan i natt. Vårt blivande sovrum behöver målas om. Det är visseligen bara en vägg som behöver målas men det känns mer praktist att göra det innan vi ställer dit grejor.

Just nu är Rasmus ute på stan och jagar kabel. Det är också br att fixa innan vi ställer dit allt för mycket. Problemet är bara att vi skulle behöva prova på vilken vägg bokhyllan passar innan vi bestämmer var nätuttagen ska sitta…