Hej!

Nu har jag vaknat ur min vinterdvala.

Det har varit en omskakande vinter. Min mamma dog hastigt i november och det fortfarande mycket som måste fixas. I slutet av januari blev jag äntligen opererad i knät igen. En mycket märklig upplevelse. I mitten av februari kom jag äntligen igång med sjukgymnastik efter ett och ett halvt år.

Hela famljen lider av snefördelad bostadstillgång. Jag har en lägenhet, Rasmus har en lägenhet men vi vill ha en tillsammans. Erik och Ronja ha en förliten lägenhet, Mange har ingen bostad alls. Vi vill ha två stora bostäder inte tre små. Undertiden försöker Rasmus och jag bo på Lindhagensgatan. Det finns många spännande lådor och kartonger där att gör fynd i. Vi försöker verkligen gå igenom alla saker och kläder för att se vad vi vill ha kvar.

Happy hacking Katy